Oferta Social Media Marketing Romania

Oferta Social Media Marketing Romania

Marketingul viral si publicitatea virala (social media marketing) reprezinta strategiile si tehnicile de marketing care incurajeaza individul sa trimita un mesaj de marketing catre ceilalti, crescand exponential expunerea mesajului sau al brandului si influenta.

Pe masura ce retelele sociale s-au dezvoltat (ex: facebook, google plus, pinterest, etc), microbloging (twitter), videosharing (youtube, vimeo, etc), strategiile de marketing viral si publicitatea virala incearca sa exploateze retelele pentru a expune brandul sau mesajul.

Folosind aceeasi structura a unei populatii virale care poate ajunge in cateva generatii de la un numar mic la milioane de virusi, asa si campania poate ajunge la un numar mare de oameni intr-un timp relativ mic, in mod special atunci cand postarile sunt sponsorizate prin reclama (boost post).

Campaniile de social media marketing au un impact mult mai puternic atunci cand acestea sunt folosite impreuna cu celelalte forme de online marketing si content management pentru atragerea si mentinerea utilizatorilor/clientilor.

Aveti nevoie de o campanie de social media marketing? Doriti sa adresati o intrebare referitor la campaniile noastre de social media marketing? Accesati pagina de contact din partea stanga sus sau click aici si v-om raspunde cu ceea mai mare placere.

Pin It