Oferta Siteuri E-commerce – magazin online de vanzari

Oferta Siteuri E-commerce – magazin online de vanzari

Magazinele online sau e-commerce cum sunt cunoscute de catre profesionisti, permit vanzarea de produse catre un numar nelimitat de clienti in spatiul virtual. Din 1997, de cand a aparut primul magazin online Romanesc (se numea cybershop.ro si comercializa CD-uri cu muzica), si pana in zilele noastre magazinele online au facut avansuri majore.

Magazinele online iti garanteaza un venit lunar, acesta generand vanzari fara investitii financiare in internet marketing sau social media marketing. Cu toate acestea, trebuie o investitie din partea ta, antreprenorule, de timp si gandire pentru astfel de campanii, inca de la inceput pana cand este generat un venit care sa iti permita sa investesti in marketing profesionist si constant.

Solutiile e-commerce sunt cea mai usoara si ieftina metoda de realizare a unei afaceri, majoritatea firmelor mari renuntand la personalul din magazine pentru a trece pe platforme online. Site-urile e-commerce se pot accesa si administra foarte usor de pe orice dispozitiv care are internet de mare viteza.

Acest principiu sta la baza marilor magazine online / e-commerce cum sunt emag.ro si tocmai.ro.

In afara de platforma folosita, care asigura doar 10% din succes, 80% din succesul unui magazin online este furnizat din campaniile de internet marketing, social media marketing, newsletter marketing si reclame platite google sau marketing afiliat. Restul de 10% este asigurat din servicii si relatii ireprosabile cu publicul.

Nu ezitati sa ne contactati pentru o cerere de oferta la preturi accesibile!

Pin It