Online internet marketing & reclama platita online

Online internet marketing & reclama platita online

Studiile la nivel international ale E-consultancy, o sursa de incredere in domeniu, arata ca 81% din utilizatori isi gasesc site-urile pe care le cauta printr-un motor de cautare si, ce ni s-a parut si mai interesant, 55 % din toate achizitiile online au ca punct de origine motorul de cautare.

Ca sa reusesti sa-ti atingi tinta prin intermediul web, marketingul online sau web/internet marketing devine o parte esentiala a strategiei online. Creativision iti pozitioneaza website-ul companiei acolo unde este audienta pe care o cauti. Te vom ajuta sa-ti marketezi produsul sau serviciul prin numeroasele tehnici online, incluzand SEO (search engine optimisation / optimizare motor de cautare), PPC (pay per click google adwords / reclama platita adwords), targetare comportamentala pentru a aduce trafic de calitate pe website-ul companiei. Principalul obiectiv al web marketing-ului / online marketing este sa creasca valoarea investitiilor tale in internet prin:

TRAFIC DE CALITATE – ne asiguram ca website-ul tau este gasit de profilul de consumator pe care-l cauti

RATA MARE DE CONVERSIE – transformarea vizitatorilor in contacte sau cumparatori

EXPERIENTA DE CALITATE – experienta web pe care o are vizitatorul influenteaza perceptia calitatii serviciilor si a valorii bunurilor sau serviciilor pe care ei le vor cumpara

Toate activitatile de marketing online trebuie sa mearga mana in mana cu un singur scop de indeplinit, acela de maximizare a randamentului investitiei. Doar o strategie bine definita, o abordare balansata a mecanismelor de web marketing va face diferenta intre competitori.

Nu ezitati sa ne contactati pentru o cerere de oferta la preturi accesibile!

Creativision.ro foloseste doar strategii legale, white SEO si furnizori cunoscuti si de incredere pentru reclamele si colaborarile sale. Creativision.ro nu doreste si nu va apela la metode “neortodoxe” de promovare online.

Pin It